Je tekst laten nakijken is de kroon op je werk.

Heb je je droom waargemaakt en een boek geschreven? Of ben je expert op jouw vakgebied en wil je je kennis delen in een e-book of (online) cursus? Dan moet jouw tekst natuurlijk perfect zijn, je lezers moeten opgaan in jouw verhaal of jouw cursus kunnen afronden zonder dat taalfouten ze afleiden van de lesstof. Laat Lttrs. je tekst tegenlezen en de fouten eruit halen.

Ook bij kortere teksten

Als je gaat solliciteren wil je een goed visitekaartje afgeven met je motivatiebrief. Als organisatie die veel met klanten communiceert, wil je dat je boodschap goed begrepen wordt. Als je actief bent op social media wil je volgers je serieus nemen. Ook kortere teksten verdienen kracht. Een simpele taalfout kan de aandacht helaas al snel afleiden van de inhoud en dat is zonde. Hoe officiëler je tekst, hoe kritischer men kijkt naar taal en spelling.

Misschien is taal dan wel niet helemaal jouw ding. Maar laat je daar vooral niet door tegenhouden als je een boodschap te vertellen hebt! Zoals niet iedereen een elektricien of keukenwonder is, zo schrijft ook niet iedereen zelf de beste teksten. Daar kun je dus gewoon hulp bij vragen. Een goede tekstcorrectie is het halve werk. Laat Lttrs. daarom je tekst nakijken. Dan heb jij er geen omkijken meer naar!

Je tekst is je visitekaartje, daar wil je toch goed mee voor de dag komen?

Het RED-model

Lttrs. gebruikt bij het nakijken en redigeren het RED-model, een model met 23 checkpunten, zodat niets over het hoofd wordt gezien. In je nagekeken tekst zie je duidelijk bij elke wijziging bij welk RED-punt het hoort. Ook in de feedback wordt er verwezen naar deze punten.

Lttrs. is onderdeel van Letters van Lieke – tekstbureau

Bedrijfsgegevens
Lttrs. – Letters van Lieke
KVK 69135460
info@lttrs.nl
06-46 36 58 46

Wat is Lttrs?

Lttrs. is onderdeel van tekstbureau Letters van Lieke en richt zich volledig op het redigeren en vertalen van teksten. Heb je vragen of opmerkingen? Neem hier contact op.

Contact opnemen